AFTEN
Menuen er bygget op således, at bordet deler pizza efter eget valg. Derudover får I charcuteri, surdejsbrød, sæsonbestemte retter og dessert.
7 serveringer
375,- pr. person.
Minimum 2 personer
Vinmenu
325,- pr. person.
4 glas vin udvalgt til menuen.
Cocktailmenu
285,- pr. person.
3 cocktails tilpasset menuen.
Allergier informeres til personalet.
FROKOST
Menuen er bygget op omkring, at bordet deler pizza efter eget valg.
Derudover får I charcuteri, surdejsbrød, ost og en grøntservering.
239,- pr/person.
Vores råvarer er valgt med omhu, vi vægter friland og danske økologiske
producenter højt.
Maden er lavet med enkelthed, råvarer og ærlighed i fokus.
Vi er certificeret økologisk og har Fødevarestyrelsens Økologiske spisemærke.
Vi er blevet tildelt sølv, dette indebærer at 60-90% af alle vores råvarer er
økologiske.
Snacks
- Saltede marcona mandler.
45,- - Gordal oliven fra Catalonien.
45,-
SERVERINGER
- Surdejsbrød
45,-Pisket smør. - Grillede danske agurker
99,-Tahin dressing – mynte – fermenteret chili. - Charcuteri
139,-Udvalg fra Pedrazzoli – sprøde syltede gulerødder. - Stracciatella
109,-Vild Madagasker peber – sommer grønt. - Ceviche på helleflynder
169,-Ceviche – hvide ribs – bladselleri – salturt. - Burrata
109,-Basilikums pesto – piment d’espelette – tomater. - Tatar af okseinderlår
169,-Sort pebercreme – syltede løg – sprød brødkrumme – kørvel.
Pizza
Vores pizza bliver bagt i vores importerede ovn, der udelukkende er opvarmet med brænde. Dejen består af 5 forskellige meltyper og den er koldhævet med surdej.
- Marinara
125,-San Marzano tomat – oregano – hvidløg.
Tilkøb stracciatella 39,- - Margherita
155,-San Marzano tomat – mozzarella – Batak peber – basilikum. - Kartoffel
159,-Mozzarella – cremefraiche – Hø ost – fransk rosmarin. - Salami Ventricina
159,-San Marzano tomat – mozzarella – løg – oregano. - Salsiccia
159,-Mozzarella – broccoli – parmesan – sort peber. - N’duja (stærk, blød salami)
159,-San Marzano tomat – mozzarella – løg – oregano. - Tomater
159,-Mozzarella – sæson tomater – hvidløg – basilikum.
Desserter
- Bagt cheesecake
75,-Flødeost fra Øllingegård – citronskal – Bora Bora vanilje – rabarberkompot. - Sorbet lavet på røde ribs
65,-Sprød tuiles – hyldeblomst – basilikum. - Tiramisu
75,-Hjemmelavet mascarpone – Arabica espresso – Valrohna kakao.
Cocktails
- Mondino spritz
75,-Mondino & prosseco. - Cappellano sour
125,-Stauning Kaos – citron. - Bramble
109,-Gin – citron – brombær. - Espresso Martini
109,-Vodka – kaffelikør – espresso. - Old Fashioned
109,-Bourbon – bitter – appelsin. - Pink Velvet
109,-Pink grape vermouth – fino sherry – maraschino. - Amaro Highball
75,-Amaro Montenegro – tonic – citron.
Bad seed brewing
- Uno pilsner
75,-serveret fra fad – 40 cl. alkohol 4,5% - Classic
75,-serveret fra fad – 40cl. alkohol 5,0% - Mo’ Fuzz
95,-New England IPA – 44 cl. 6,0% - Lobotomy
95,-Belgisk wit – 44 cl. alkohol 4,7% - Nemesis
95,-Brown ale – 44 cl. 4,7% - Slice of Sunshine
95,-Moderne westcoast IPA – 44 cl. alkohol 7,0% - Goodmorning Vietnam
95,-Milk stout – 44 cl. alkohol 8,3% - King ink
95,-Imperial stout – 33cl. alkohol 11,5%
Nelson John
95Hazy Session IPA – 44 cl. – alkohol 5%- Hals
95,-Session IPA – 44 cl. 5% - Poltergeist
95,-West coast IPA – 44 cl. 8%
Læskedrikke
- Naturfrisk sodavand
45,-Appelsin – citron – rabarber – sport – danskvand m. citrus – ginger ale – 25 cl - Fritz cola
55,-Almindelig – sukkerfri – 33 cl. - Juice
45,-Blodappelsin – hyldeblomst – 27,5 cl. - Hjemmelavet
49,-Earl grey ice tea – hyldeblomstsaft
Alkoholfri
- Magleby klassik
75,-Møn bryghus – Alkoholfri <0,5% – 33 cl.
Vin
Kontakt tjeneren for det fulde vinkort
Mousserende
- Prosecco Bianca Vigna Veneto
70/395,-Italien. - Anna – 2018 Cold hand Winery
80/560,-Randers.
Hvidvin
- Loch riesling
90/450,-2021 Weinhof Herrenberg – Riesling – Mosel. - Alte Reben
105/525,-2021 Grans Fassian – Riesling – Mosel. - Bruno
75/375,-2021 Karthauserhof – Weissburgunder – Mosel. - La Fuga
85/425,-2022 Donnafugata – Chardonnay – Sicilien. - Chiaranda
120/600,-2021 Donnafugata – Chardonnay – Sicilien. - Macon-vergisson
70/350,-2022 Domaine Simonin – Chardonnay – Bourgogne.
Rose
- Primavera
80/400,-2022 Sangiovese – Poggio al sole – Toscana. - Rosata
80/400,-2022 Sette – Piemonte
Rødvin
- Solea
80/325,-2022 Nero d’avola – Cantina Cellare – Sicilien. - Valpolicella Superiore
85/375,-2021 La Casa de Roberta – Veneto – Italien. - Bourgogne rouge
115/635,-2022 Boursot Pere et fils – Pinot noir – Bourgogne. - Barbera d’asti
115/450,-2021 Setté – Barbera – Piemonte. - Rosso di Montalcino
110/550,-2022 Tiezzi – Sangiovese – Toscana - Massimo Rattalino
150/800,-2018 Barolo – Piemonte.
Dessertvin
- Kabir Donnafugata
85/600,-Sicilien. - Recioto La cappucina
85/600,-Veneto. - Malus Danica
125/600,-2018 Cold hand Winery – Randers. - Rancio
150/700,-2017 Cold hand Winery – Randers.