AFTEN

Menuen er bygget op således, at bordet deler pizza efter eget valg. Derudover får I charcuteri, surdejsbrød, sæsonbestemte retter og dessert.

7 serveringer

375,- pr. person.
Minimum 2 personer

Vinmenu

325,- pr. person.
4 glas vin udvalgt til menuen.

Cocktailmenu

285,- pr. person.
3 cocktails tilpasset menuen.

Allergier informeres til personalet.

FROKOST

Menuen er bygget op omkring, at bordet deler pizza efter eget valg.
Derudover får I charcuteri, surdejsbrød, ost og en grøntservering.

239,- pr/person.

Vores råvarer er valgt med omhu, vi vægter friland og danske økologiske
producenter højt.
Maden er lavet med enkelthed, råvarer og ærlighed i fokus.

Vi er certificeret økologisk og har Fødevarestyrelsens Økologiske spisemærke.
Vi er blevet tildelt sølv, dette indebærer at 60-90% af alle vores råvarer er
økologiske.

A La Carte Menukort - Fumo - oeko logo soelv - A la carte menukort

Snacks

SERVERINGER

Pizza

Vores pizza bliver bagt i vores importerede ovn, der udelukkende er opvarmet med brænde. Dejen består af 5 forskellige meltyper og den er koldhævet med surdej.

Desserter

Cocktails

Bad seed brewing

Læskedrikke

Alkoholfri

Vin

Kontakt tjeneren for det fulde vinkort

Mousserende

Hvidvin

Rose

Rødvin

Dessertvin