A la carte menukort

AFTEN

Menuen er bygget op således, at bordet deler pizza efter eget valg. Derudover får I charcuteri, surdejsbrød, sæsonbestemte retter og dessert.

7 serveringer

375,- pr. person.
Minimum 2 personer

Vinmenu

325,- pr. person.
4 glas vin udvalgt til menuen.

Cocktailmenu

285,- pr. person.
3 cocktails tilpasset menuen.

Allergier informeres til personalet.

FROKOST

Menuen er bygget op omkring, at bordet deler pizza efter eget valg.
Derudover får I charcuteri, surdejsbrød, ost og en grøntservering.

239,- pr/person.

Vores råvarer er valgt med omhu, vi vægter friland og danske økologiske
producenter højt.
Maden er lavet med enkelthed, råvarer og ærlighed i fokus.

Vi er certificeret økologisk og har Fødevarestyrelsens Økologiske spisemærke.
Vi er blevet tildelt sølv, dette indebærer at 60-90% af alle vores råvarer er
økologiske.

A La Carte Menukort - Fumo - oeko logo soelv - A la carte menukort

Snacks

  • Saltede marcona mandler. 45,-
  • Gordal oliven fra Catalonien. 45,-

SERVERINGER

  • Surdejsbrød 45,-

    Pisket smør.

  • Brændte græskar 119,-

     Gedefriskost - lime - gochugaru.

  • Charcuteri 139,-

    Udvalg fra Pedrazzoli - sprøde syltede gulerødder.

  • Stracciatella 109,-

    Vild Madagasker peber – karseurt - nypresset olivenolie fra Verde Puro.

  • Burrata 119,-

    Fennikel - grøn pesto - piment d'espelette.

  • Tatar af okseinderlår 179,-

    Parmigano reggiano – syltet grøn tomat – citron – piemonte hasselnødder.

  • Kuller & hummer 179,-

    Hummer blanquette – sprød kapers – grønt fra sandmosen – knoldselleri.

Pizza

Vores pizza bliver bagt i vores importerede ovn, der udelukkende er opvarmet med brænde. Dejen består af 5 forskellige meltyper og den er koldhævet med surdej.

  • Marinara 125,-

    San Marzano tomat – oregano – hvidløg.
    Tilkøb stracciatella 39,-

  • Margherita 155,-

    San Marzano tomat – mozzarella – Batak peber – basilikum.

  • Kartoffel 159,-

    Mozzarella – cremefraiche – høost– fransk rosmarin.

  • "Pepperoni" 164,-

    San Marzano tomat – mozzarella – salsiccia piccante – peberfrugt – basilikum.

  • Frilandsgris 159,-

    San Marzano tomat - mozzarella – østershatte - røget svinenakke - frisk oregano.

  • N’duja (stærk, blød salami) 159,-

    San Marzano tomat – mozzarella – løg – oregano.

  • Kål & ost 159,-

    Mozzarella – vinterkål - gedefriskost - parmesan - piment d'espelette.

Desserter

  • Bagt cheesecake 75,-

    Flødeost fra Øllingegård – citronskal – Bora Bora vanilje – blommekompot.

  • Sorbet på Discovery æbler 65,-

    Æble karamel - kardemomme - spanske Marcona mandler - lime.

  • Tiramisu 75,-

    Hjemmelavet mascarpone - Arabica espresso - Valrohna kakao.

Cocktails

  • Mondino spritz 75,-

    Mondino & prosseco.

  • Clover Club 109,-

    Gin - citron - hindbær

  • Bramble 109,-

    Gin – citron – brombær.

  • Espresso Martini 109,-

    Vodka – kaffelikør – espresso.

  • Old Fashioned 109,-

    Bourbon – bitter – appelsin.

  • Sour x masculine 109,-

    Amaro Montenegro - tonic - citron.

Bad seed brewing

  • Vi udskifter løbende i vores udvalg af Bad Seed øl 75-95,-

Læskedrikke

  • Naturfrisk sodavand 45,-

    Appelsin – citron – rabarber – sport – danskvand m. citrus – 25 cl

  • Fritz cola 55,-

    Almindelig – sukkerfri – 33 cl.

  • Juice 45,-

    Blodappelsin – hyldeblomst - solbær – 27,5 cl.

  • Hjemmelavet 49,-

    Earl grey ice tea

Alkoholfri

  • Magleby klassik 75,-

    Møn bryghus – Alkoholfri <0,5% - 33 cl.

Vin

Kontakt tjeneren for det fulde vinkort

Mousserende

  • Prosecco Bianca Vigna Veneto 75/475,-

    Italien.

Hvidvin

  • Loch riesling 95/480,-

    2021 Weinhof Herrenberg – Riesling – Mosel.

  • Alte Reben 105/625,-

    2021 Grans Fassian – Riesling – Mosel.

  • Pinot Grigio 80/425,-

    La Cappucina – Veneto – Italien.

  • La Fuga 85/495,-

    2022 Donnafugata – Chardonnay – Sicilien.

  • Saint Veran 85/495,-

    2022 Domaine Simonin - Chardonnay - Bourgogne.

Rose

  • Rosata 80/445,-

    2022 Sette – Piemonte

Rødvin

  • Solea 85/425,-

    2022 Nero d’avola – Cantina Cellare – Sicilien.

  • Valpolicella Ripasso 85/475,-

    2020 La Casa de Roberta – Veneto – Italien.

  • Bourgogne rouge 145/735,-

    2022 Bernard & T. Glanteney - Pinot noir - Bourgogne.

  • Barbera d’asti 90/450,-

    2021 Setté – Barbera – Piemonte.

  • Rosso di Montalcino 115/575,-

    2022 Tiezzi – Sangiovese – Toscana

  • Massimo Rattalino 150/675,-

    2018 Barolo – Piemonte.

Dessertvin

  • Kabir Donnafugata 85/600,-

    Sicilien.

  • Recioto La cappucina 85/600,-

    Veneto.

  • Malus Danica 125/600,-

    2018 Cold hand Winery – Randers.

  • Rancio 150/700,-

    2017 Cold hand Winery – Randers.