A la carte menukort
AFTEN
Menuen er bygget op således, at bordet deler pizza efter eget valg. Derudover får I charcuteri, surdejsbrød, sæsonbestemte retter og dessert.
7 serveringer
375,- pr. person.
Minimum 2 personer
Vinmenu
325,- pr. person.
4 glas vin udvalgt til menuen.
Cocktailmenu
285,- pr. person.
3 cocktails tilpasset menuen.
Allergier informeres til personalet.
FROKOST
Menuen er bygget op omkring, at bordet deler pizza efter eget valg.
Derudover får I charcuteri, surdejsbrød, ost og en grøntservering.
239,- pr/person.
Vores råvarer er valgt med omhu, vi vægter friland og danske økologiske
producenter højt.
Maden er lavet med enkelthed, råvarer og ærlighed i fokus.
Vi er certificeret økologisk og har Fødevarestyrelsens Økologiske spisemærke.
Vi er blevet tildelt sølv, dette indebærer at 60-90% af alle vores råvarer er
økologiske.
Snacks
- Saltede marcona mandler. 45,-
- Gordal oliven fra Catalonien. 45,-
SERVERINGER
- Surdejsbrød 45,-
Pisket smør.
- Brændte græskar 119,-
Gedefriskost - lime - gochugaru.
- Charcuteri 139,-
Udvalg fra Pedrazzoli - sprøde syltede gulerødder.
- Stracciatella 109,-
Vild Madagasker peber – karseurt - nypresset olivenolie fra Verde Puro.
- Burrata 119,-
Fennikel - grøn pesto - piment d'espelette.
- Tatar af okseinderlår 179,-
Parmigano reggiano – syltet grøn tomat – citron – piemonte hasselnødder.
- Kuller & hummer 179,-
Hummer blanquette – sprød kapers – grønt fra sandmosen – knoldselleri.
Pizza
Vores pizza bliver bagt i vores importerede ovn, der udelukkende er opvarmet med brænde. Dejen består af 5 forskellige meltyper og den er koldhævet med surdej.
- Marinara 125,-
San Marzano tomat – oregano – hvidløg.
Tilkøb stracciatella 39,- - Margherita 155,-
San Marzano tomat – mozzarella – Batak peber – basilikum.
- Kartoffel 159,-
Mozzarella – cremefraiche – høost– fransk rosmarin.
- "Pepperoni" 164,-
San Marzano tomat – mozzarella – salsiccia piccante – peberfrugt – basilikum.
- Frilandsgris 159,-
San Marzano tomat - mozzarella – østershatte - røget svinenakke - frisk oregano.
- N’duja (stærk, blød salami) 159,-
San Marzano tomat – mozzarella – løg – oregano.
- Kål & ost 159,-
Mozzarella – vinterkål - gedefriskost - parmesan - piment d'espelette.
Desserter
- Bagt cheesecake 75,-
Flødeost fra Øllingegård – citronskal – Bora Bora vanilje – blommekompot.
- Sorbet på Discovery æbler 65,-
Æble karamel - kardemomme - spanske Marcona mandler - lime.
- Tiramisu 75,-
Hjemmelavet mascarpone - Arabica espresso - Valrohna kakao.
Cocktails
- Mondino spritz 75,-
Mondino & prosseco.
- Clover Club 109,-
Gin - citron - hindbær
- Bramble 109,-
Gin – citron – brombær.
- Espresso Martini 109,-
Vodka – kaffelikør – espresso.
- Old Fashioned 109,-
Bourbon – bitter – appelsin.
- Sour x masculine 109,-
Amaro Montenegro - tonic - citron.
Bad seed brewing
- Vi udskifter løbende i vores udvalg af Bad Seed øl 75-95,-
Læskedrikke
- Naturfrisk sodavand 45,-
Appelsin – citron – rabarber – sport – danskvand m. citrus – 25 cl
- Fritz cola 55,-
Almindelig – sukkerfri – 33 cl.
- Juice 45,-
Blodappelsin – hyldeblomst - solbær – 27,5 cl.
- Hjemmelavet 49,-
Earl grey ice tea
Alkoholfri
- Magleby klassik 75,-
Møn bryghus – Alkoholfri <0,5% - 33 cl.
Vin
Kontakt tjeneren for det fulde vinkort
Mousserende
- Prosecco Bianca Vigna Veneto 75/475,-
Italien.
Hvidvin
- Loch riesling 95/480,-
2021 Weinhof Herrenberg – Riesling – Mosel.
- Alte Reben 105/625,-
2021 Grans Fassian – Riesling – Mosel.
- Pinot Grigio 80/425,-
La Cappucina – Veneto – Italien.
- La Fuga 85/495,-
2022 Donnafugata – Chardonnay – Sicilien.
- Saint Veran 85/495,-
2022 Domaine Simonin - Chardonnay - Bourgogne.
Rose
- Rosata 80/445,-
2022 Sette – Piemonte
Rødvin
- Solea 85/425,-
2022 Nero d’avola – Cantina Cellare – Sicilien.
- Valpolicella Ripasso 85/475,-
2020 La Casa de Roberta – Veneto – Italien.
- Bourgogne rouge 145/735,-
2022 Bernard & T. Glanteney - Pinot noir - Bourgogne.
- Barbera d’asti 90/450,-
2021 Setté – Barbera – Piemonte.
- Rosso di Montalcino 115/575,-
2022 Tiezzi – Sangiovese – Toscana
- Massimo Rattalino 150/675,-
2018 Barolo – Piemonte.
Dessertvin
- Kabir Donnafugata 85/600,-
Sicilien.
- Recioto La cappucina 85/600,-
Veneto.
- Malus Danica 125/600,-
2018 Cold hand Winery – Randers.
- Rancio 150/700,-
2017 Cold hand Winery – Randers.