A la carte menukort
AFTEN
Menuen er bygget op således, at bordet deler pizza efter eget valg. Derudover får I charcuteri, surdejsbrød, sæsonbestemte retter og dessert.
7 serveringer
375,- pr. person.
Minimum 2 personer
Vinmenu
325,- pr. person.
4 glas vin udvalgt til menuen.
Cocktailmenu
285,- pr. person.
3 cocktails tilpasset menuen.
Allergier informeres til personalet.
FROKOST
Menuen er bygget op omkring, at bordet deler pizza efter eget valg.
Derudover får I charcuteri, surdejsbrød, ost og en grøntservering.
239,- pr/person.
Vores råvarer er valgt med omhu, vi vægter friland og danske økologiske
producenter højt.
Maden er lavet med enkelthed, råvarer og ærlighed i fokus.
Vi er certificeret økologisk og har Fødevarestyrelsens Økologiske spisemærke.
Vi er blevet tildelt sølv, dette indebærer at 60-90% af alle vores råvarer er
økologiske.
Snacks
-
Saltede marcona mandler. 45,-
-
Gordal oliven fra Catalonien. 45,-
SERVERINGER
-
Surdejsbrød 45,-
Pisket smør.
-
Majs ribs 99,-
Gochugaru-smør - parmigiano reggiano - oregano.
-
Charcuteri 139,-
Udvalg fra Pedrazzoli - sprøde syltede nye løg.
-
Stracciatella 109,-
Vild Madagasker peber – græskar.
-
Burrata 139,-
Sorte vintertrøfler - olivenolie.
-
Tatar af okseinderlår 169,-
Syltede kantareller - creme lavet på karse - kartoffelchips.
Pizza
Vores pizza bliver bagt i vores importerede ovn, der udelukkende er opvarmet med brænde. Dejen består af 5 forskellige meltyper og den er koldhævet med surdej.
-
Marinara 125,-
San Marzano tomat – oregano – hvidløg.
Tilkøb stracciatella 39,- -
Margherita 155,-
San Marzano tomat – mozzarella – Batak peber – basilikum.
-
Kartoffel 159,-
Mozzarella – cremefraiche – Fuldmåne ost– fransk rosmarin.
-
Pancetta 159,-
San Marzano tomat – mozzarella – frisk jalapeno – pecorino.
-
Frilandsgris 159,-
San Marzano tomat - mozzarella – østershatte - røget svinenakke - frisk oregano.
-
N’duja (stærk, blød salami) 159,-
San Marzano tomat – mozzarella – løg – oregano.
-
Kål & ost 159,-
Mozzarella – vinterkål - gedefriskost - parmesan - piment d'espelette.
Desserter
-
Bagt cheesecake 75,-
Flødeost fra Øllingegård – citronskal – Bora Bora vanilje – rabarberkompot.
-
Kærnemælks-gelato 65,-
Danske pærer - crumble - citronverbena.
-
Tiramisu 75,-
Hjemmelavet mascarpone - Arabica espresso - Valrohna kakao.
Cocktails
-
Mondino spritz 75,-
Mondino & prosseco.
-
Cappellano sour 125,-
ELG brandy – citron.
-
Bramble 109,-
Gin – citron – brombær.
-
Espresso Martini 109,-
Vodka – kaffelikør – espresso.
-
Old Fashioned 109,-
Bourbon – bitter – appelsin.
-
Amaro Highball 75,-
Amaro Montenegro - tonic - citron.
Bad seed brewing
-
Neu pilsner 75,-
Tysk pilsner - 44 cl. alkohol 4,5%
-
Classic 75,-
Vienna Lager - 44 cl. alkohol 5,0%
-
Abra Cadaver 95,-
New England IPA – 44 cl. 6,0%
-
Lobotomy 95,-
Belgisk wit – 44 cl. alkohol 4,7%
-
Nemesis 95,-
Brown ale - 44 cl. 4,7%
-
Slice of Sunshine 95,-
Moderne westcoast IPA – 44 cl. alkohol 7,0%
-
Goodmorning Vietnam 95,-
Milk stout – 44 cl. alkohol 8,3%
-
King ink 95,-
Imperial stout – 33cl. alkohol 11,5%
-
Fuzzy Greens 95
New England IPA - 44 cl. - alkohol 6,0%
-
Police Disco Lights 95,-
Hazy Session IPA – 44 cl. 5%
-
MINK 95,-
Modern West Coast Session IPA - 44 cl. alcohol 5,0%
-
GHOUL 95,-
DDH Modern West Coast Double IPA 44 cl. alcohol 8,0%
Læskedrikke
-
Naturfrisk sodavand 45,-
Appelsin – citron – rabarber – sport – danskvand m. citrus – ginger ale – 25 cl
-
Fritz cola 55,-
Almindelig – sukkerfri – 33 cl.
-
Juice 45,-
Blodappelsin – hyldeblomst – 27,5 cl.
-
Hjemmelavet 49,-
Earl grey ice tea
Alkoholfri
-
Magleby klassik 75,-
Møn bryghus – Alkoholfri <0,5% - 33 cl.
Vin
Kontakt tjeneren for det fulde vinkort
Mousserende
-
Prosecco Bianca Vigna Veneto 70/395,-
Italien.
-
Robert barbichon - Champagne 100/800,-
Frankrig.
Hvidvin
-
Loch riesling 90/450,-
2021 Weinhof Herrenberg – Riesling – Mosel.
-
Alte Reben 105/525,-
2021 Grans Fassian – Riesling – Mosel.
-
Pinot Grigio 80/400,-
La Cappucina – Veneto – Italien.
-
La Fuga 85/425,-
2022 Donnafugata – Chardonnay – Sicilien.
-
Macon-vergisson 70/350,-
2022 Domaine Simonin – Chardonnay – Bourgogne.
-
Saint Veran 90/500,-
2022 Domaine Simonin - Chardonnay - Bourgogne.
Rose
-
Rosata 80/400,-
2022 Sette – Piemonte
Rødvin
-
Solea 80/325,-
2022 Nero d’avola – Cantina Cellare – Sicilien.
-
Valpolicella Superiore 85/375,-
2021 La Casa de Roberta – Veneto – Italien.
-
Bourgogne rouge 120/600,-
2022 Bernard & T. Glanteney - Pinot noir - Bourgogne.
-
Barbera d’asti 115/450,-
2021 Setté – Barbera – Piemonte.
-
Rosso di Montalcino 110/550,-
2022 Tiezzi – Sangiovese – Toscana
-
Massimo Rattalino 150/800,-
2018 Barolo – Piemonte.
Dessertvin
-
Kabir Donnafugata 85/600,-
Sicilien.
-
Recioto La cappucina 85/600,-
Veneto.
-
Malus Danica 125/600,-
2018 Cold hand Winery – Randers.
-
Rancio 150/700,-
2017 Cold hand Winery – Randers.