Pizza i Aalborg

Den moderne pizza i Aalborg

Trænger sulten sig på? Hvad med en pizza i Aalborg fra det moderne pizzeria, der giver dig en oplevelse, der er lidt udover standarden. Hjertet af restauranten er den brændefyrede ovn, der sørger for delikate sprøde pizzabunde og sætter prikken over i’et for de råvarer, der anvendes af høj kvalitet, kun for at kunne give dig den absolut bedste madoplevelse. Udover pizza sørges der også for et menukort, der indeholder A la carte, så du kan få serveret lige det, du står og er sulten efter. Du bestemmer selv, om du ønsker at sidde i vores pizzarestaurant og samtidig nyde den særlige atmosfære, eller om du vil have din mad med ud af huset og tage den lige præcis der hen, hvor du ønsker.

Lokale råvarer

Vi sætter en stor ære i at sørge for råvarer af høj kvalitet i de retter, vi tilbyder. Det er også vigtigt for os, at der er tale om fødevarer, der er produceret i lokalområdet, både i forhold til at støtte de erhverv, der ligger lige rundt om hjørnet, men samtidig også for, at vi holder et fokus på mest mulig bæredygtighed og økologi. Med brugen af lokale råvarer vil vores menukort afspejle sig i sæsonen. Dette er bestemt en fordel for dig, der er nysgerrig på nye smagskombinationer og som samtidig også ønsker at gøre en forskel i forbindelse med bæredygtighed samt de lokale erhverv.

Ingen kompromiser

Der er ingen kompromiser, der bliver stillet i restauranten i Aalborg, ej heller til trods for, at vi holder fast i de principper, vi syntes er vigtige. Enkelthed og kvalitet er nøgleområderne samtidig med, at det er vigtigt for os at kunne servere lækker mad som en del af en større smagsoplevelse. Du kan derfor være helt sikker på, at kvaliteten, smagen og prioriteringerne er helt i top, når du vælger at nyde din mad hos os.

Kontaktformular

Har du spørgsmål til menuen eller vil du holde et selskab på restaurant Fumo, så er du mere end velkommen til at kontakte os!

[forminator_form id=”9″]