Restaurant i Aalborg

Restaurant Aalborg | Lækker mad fra brændefyret ovn | Fumo

Leder du efter en god restaurant i Aalborg? Så får du blandt de absolut bedste smagsoplevelser på Restaurant Fumo. Vi er et moderne pizzeria, der har til huse i hjertet af Nordens Paris. Kig forbi – og bestil gerne bord i god tid, så du er sikker på en plads.

Lækre pizzaer fra brændefyret ovn

Hvis du er en vaskeægte pizzaelsker (som vi!), så ved du, at de bedste pizzaer kommer fra de store, brændefyrede stenbundsovne. Og en stor en af slagsen har vi stående midt i vores restaurantkøkken hos Fumo. Ja, faktisk kan det italienske ord “Fumo” oversættes direkte til “røg”.Selvom vi betegner os selv som en moderne pizzarestaurant, så er det ikke bare vores pizzaer, der får kærlighed fra vores brændefyrede ovn. Det er der også mange af vores andreretter fra menuen der får. Du kan godt glæde dig til frit at vælge mellem dem alle, når du gæster vores italienske restaurant i Aalborg.

Den (måske) bedste italienske restaurant i Aalborg

Hos Restaurant Fumo i Aalborg arbejder vi ud fra en bevidst råvare-filosofi. Vi anvender nemlig sæsonens råvarer i vores retter – og det er direkte afspejlet i det menukort, du kan kaste blikket på når du besøger os. Vi har et samarbejde med en lang række gårde og producenter i Danmark. Flere gange om ugen får vi leveret dugfriske råvarer direkte fra kilden. Dét sikrer både den perfekte smag, det perfekte bid og en pletfri samvittighed, når du besøger os.

Bestil bord i dag

Kom forbi vores dejlige og hyggelige restaurant, og få en smagsoplevelse, du sent vil glemme! Brug et minut, inviter en du har kær med og book bord allerede i dag via vores online booking-formular. 

Restaurant i Aalborg - Fumo - Facade - Restaurant i Aalborg