Frokost i Aalborg

Frokost Aalborg | Prøv den bedste frokostpizza i dit liv | Fumo

Leder du efter et sted at nyde en god frokost i Aalborg?Så er Fumo måske frokostrestauranten, du har ledt efter. Her kan du nemlig kombinere din trang til fantastiske frokost-pizzaer med udsøgte smags- og madoplevelser fra det italienskekøkken.Læs med herunder, og gør dig parat til en oplevelse på en frokost-restaurant i Aalborg ud over det sædvanlige.

Frokost-pizzaer til enhver smag

Når du besøger Fumo til frokost, så er det mest oplagte at du vælger en af vores lækre frokost-pizzaer. Her har vi noget til enhver smag, og du kan også finde noget, der passer perfekt til det, du lige går og har lyst til.Hos Restaurant Fumo serverer vi friske råvarer, leveret direkte til os fra flere danske producenter, som vi har et nært samarbejde med. Når du bestiller får hele bordet leveret en pizza efter jeres eget valg. Derudover får I charcuteri, surdejsbrød, ost og en grøntservering, der perfekt supplerer jeres udvalgte pizza. Resultatet er det samme hver gang: Fantastiske smagsoplevelser, mætte maver og dejlige minder, der får jer til at huske os.

Den (måske) lækreste brunch i Aalborg

Det kan også være, at I er ude efter en klassisk brunch-løsning. I så fald kan I altid tage del i de lækre tryllerier fra husets køkken mellem kl. 10 og 13. Her vil der både være noget, som man kender det fra den klassiske, danske udgave af brunchen, samt noget fra det italienske køkken.

Bestil bord nu

Hvis du allerede nu begynder at glæde dig til at blive vores gæst kan vi kun sige i lige måde! Skynd dig at bestille bord – for pladserne på vores dejlige restaurant er eftertragtede. Du kanbestille bord direkte via vores online kontaktformular.

Frokost i Aalborg - Fumo - Facade - Frokost i Aalborg