Take Away i Aalborg

Take Away Aalborg | Fantastiske pizzaer til 100% fredagshygge

Vil I mest af alt smække benene op i sofaen i aften, og nyde lidt ekstra tid over maden til en god film? Så får du den bedste take away i Aalborg hos Fumo. Vi er en moderne, italiensk restaurant, der tilbyder en fantastisk lækker pallette af pizzaer, oste, surdejsbrød og meget mere – alt sammen skabt med friske, danske råvarer, og til at forkæle dine smagsløg.

Læs med herunder, eller bestil en gang fantastisk take away i Aalborg med det samme.

Prøv en brændefyret stenovnspizza til fredagsfilmen

Er du træt af altid at skulle “nøjes” med frysepizzaen, når det er tid til fredagsfilmen? Så skal du gøre dig klar til at opleve noget af en opgradering, når du sætter tænderne i vores saftige, sprøde og smagfulde stenovnspizzaer, der kommer friskt røgede direkte fra brændets flammer og aroma.Den røgede smag er fantastisk til pizza, og det er noget, vi slår os særligt på hos Restaurant Fumo. Ordet “Fumo” er italiensk, og betyder “røg” – og vores brændefyrede ovn er hjertet i langt det meste af det, vi laver inde hos os. Prøver du vores mad vil du hurtigt finde ud af hvorfor.

Få leveret take away i Aalborg på et øjeblik

At få take away fra Restaurant Fumo er sjældent en engangsoplevelse. For har man først prøvet det, vi kan levere direkte til døren, så skal man virkelig kæmpe mod lysten til at gøre det samme igen i morgen. Sagt med andre ord: Vores take-away i Aalborg er en særlig oplevelse. Prøv det selv – bestil nu, og hav maden hjemme hos dig inden længe.

Take away i Aalborg - Fumo - Facade - Take Away i Aalborg