Spis godt i Aalborg – spis på Fumo

Aalborg er en af de fem største byer i Danmark, og det kan ses på dens udvalg af restauranter. Dog er det ikke alle spisesteder, der er af lige god kvalitet. Hvis du gerne vil være sikker på at finde en god restaurant, når du besøger Aalborg, så kan du derfor med fordel undersøge dine muligheder lidt nærmere.

Find den lækreste pizza hos Fumo

Fumo er et moderne spisested i Aalborg, hvor du kan få lækre pizzaer lavet på friske råvarer. De prioriterer økologi, og de afspejler årets sæsoner i deres menukort, så de kan holde sig til at bruge friske og lokale råvarer. Dog sker dette aldrig ved at gå på kompromis med kvaliteten.
Friske råvarer er svære at arbejde med, og ligesom deres leverandører, så er Fumo også styret af naturen. Derfor vil du altså ikke kunne forvente at blive præsenteret for det samme menukort to dage i streg. Det skifter hele tiden afhængig af hvilke råvarer, de har tilgængelige.

Mad lavet med levende ild

Fumo betyder røg på italiensk, og det er repræsenteret af restaurantens brug af åben ild i madlavningen – noget de færreste spisesteder i Aalborg kan prale af.
Pizzaerne bliver lavet med en brændefyret ovn, hvorfor de får en helt speciel og lækker smag. Det er en fantastisk kombination med deres friske råvarer. Kort sagt kan madoplevelsen beskrives med ordene enkelthed, ærlighed og velsmag.

Bestil bord hos Fumo

Løber munden i vand, så handler det blot om at få bestil bord hos Fumo. Spisestedet ligger i centrum af Aalborg, hvorfor det er den perfekte afslutning på en dag fyldt med byliv og shopping. Der er mange spisesteder i Aalborg, men ingen med helt samme ærlige koncept som Fumo.

Kontaktformular

Har du spørgsmål til menuen eller vil du holde et selskab på restaurant Fumo, så er du mere end velkommen til at kontakte os!